Adatkezelési szabályzat

Az Euniors Ifjúsági és Sportegyesület betyarkor.hu honlapjával célja az túrázás és futás iránt érdeklődő célközönség számára egy online felület biztosítása, amely kommunikációt megkönnyítve fontos információkkal szolgál a Betyár Kört teljesíteni vágyók számára.

Felhasználó az Adatkezelési Tájékoztató elfogadásával hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.


Adatkezelő adatai

A szolgáltató neve: Euniors ISE (továbbiakban: Szolgáltató)
A szolgáltató székhelye: 2164 Váchartyán, Fő út 44.
Levelezési címe: 2083 Solymár, Mező u. 14.
Képviselő vezető: Perl Gergely – egyesületi tag
Adószáma: 18131158-1-13
Elektronikus levelezési címe: hello@betyarkor.hu
Telefonszáma: +36 20 824 2422


Az adatkezelés jogalapja

A személyes adatok kezelésének jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat, azok valódiságát nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy, Felhasználó felel.

 
Adatfeldolgozás

Az adatokat kizárólag Szolgáltató munkatársai jogosultak megismerni, azokat nem teszik közzé, harmadik személy(ek) részére nem adják át.

 
Az adatkezelés célja

Az Euniors ISE által folytatott adatkezelés általános célja:

  • ügyfeleink beazonosítása és nyilvántartása, valamint a regisztrációk és nevezések rögzítése
  • ügyfeleink tájékoztatása és marketingtevékenységünk biztosítása
  • statisztikák, elemzések összeállítása
  • eseményeinken felmerülő egészségügyi probléma esetén kapcsolattartás a teljesítővel
  • az általunk szervezett események lebonyolítása
  • szolgáltatásaink folyamatos javítása, újabb események előkészítése

A rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeljük. Megteszünk minden olyan biztonsági intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 
Technikai adatok, sütik

Az anonim látogatóazonosítók (sütik) olyan fájlok vagy információdarabok, amelyek a számítógépeden (vagy más internetképes készülékeiden, mint okostelefonodon vagy táblagépeden) tárolódnak, amikor meglátogatod a Betyár Kör weboldalát.

Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjunk különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen részed, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak.

Háromféle sütit tárolunk a betyarkor.hu oldalon

  • Amely megjegyzi, hogy az oldalon megjelenő "A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. A weboldal további használatával engedélyezed, hogy ezeket a cookie-kat használjuk." szöveget jóváhagytad-e. Erre azért van szükség, hogy ne kelljen minden egye oldalbetöltésnél rákattintanod az OK gombra.
  • Munkamenet-azonosító süti, amire azért van szükség, hogy a regisztrációt követően be tudj lépni a profil oldaladra. Ott azonosítani tudjon Téged mint felhasználót, és megjegyezze a személyes beállításaidat, így az nem kell minden alkalommal újra beírnod.
  • Google analytics rendszer, melynek segítségével az oldal látogatottságának statisztikai adatait tudjuk elemezni.

A sütiket bármikor letilthatod vagy eltávolíthatod, ezáltal az addig tárolt információk is tartósan törlődnek.

 
A kezelt adatok köre

A alábbi, a regisztráció során megadott adatokat kezeljük:

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail cím
  • Születési dátum
  • Nem (nő / férfi)
  • Mobil telefonszám
  • Ország
  • Település
  • Irányítószám
  • Cím

A megadott személyes adatokat és a jelszót a Regisztráció és Nevezés menü pontból elérhető adatmódosító aloldalra belépve lehet megváltoztatni.

 
Az adatkezelés időtartama és az adatok törlése

A fenti adatokat a Betyár Kör működésének időtartamáig kezeljük, ezt követően törlésre kerülnek.  A megadott adatokat kérelemre is töröljük a rendszerből, ezt a hello@betyarkor.hu e-mail címen lehet kérni.

 
A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

Szolgáltató a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

 
Egyéb adatkezelések

Az adatvédelmi tájékozató elfogadásával Felhasználó hozzájárul, hogy a Betyár Kör szervezői információkat küldjenek részére a Betyár Körrel kapcsolatban.
Az információs levélről a levél alján található leiratkozó linken bármikor leiratkozhat. Ezáltal a Felhasználó inaktívvá válik, melyet követően kizárólag olyan levelet kaphat a Betyár Körtől, ami személyesen neki szól.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót a Felhasználók előzetes értesítése mellett – Honlap felületén történő értesítés - egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a Honlap használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Amennyiben a jelen adatkezelési tájékoztatóval kapcsolatban kérdése, észrevétele van, kérjük, írja meg a hello@betyarkor.hu e-mail címre!

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2020. február 1. napjától érvényes

Euniors ISE 

Pályainfó

Indul a városi testvérkör

2021/08/17

szombaton 8:00-kor rajt! Tovább

Érmek átvétele

2021/05/07

A Bagolyvár Fogadó nyitva Tovább

Bakonyerdő

2020/02/19

Vadászati időpontok Tovább

Elindult a Betyár Kör

2020/01/22

február 15-étől már teljesítheted... Tovább

LIVE
Most teljesítik

Statisztika

39 KM71 KM
7421
futó teljesítés
11330
túrázó teljesítés
6012
női teljesítés
12739
férfi teljesítés
164
többszörös teljesítő

Testvérkör

          


                 

Támogatók

               

             

             

            

      
            

            

Partnereink

            

                     

        

                    

© BETYÁR KÖR 2020 – 2021
Euniors Ifjúsági és Sportegyesület
2164 Váchartyán, Fő út 44.
Adószám: 18131158-1-13
Erste Bank 11600006-00000000-28081119

KAPCSOLAT
+36 20 824 2422
hello(kukac)betyarkor.hu
betyarkor.hu

DOKUMENTUMOK
Adatvédelmi nyilatkozat
Szabályzat